fredag 8 oktober 2010

Tack till alla svenskar med stora hjärtan


Nu i dagarna nåddes vi av ännu en e-post från Miriam Navichoc, sekreterare i kooperativet Ixoq' Aj Queem i byn San Juan la Laguna.
Det här är vad Miriam skrev:
"Det är med glädje jag hälsar er, ursäkta att det inte nått er förrens nu. Sanningen är att internet endast fungerat ibland mellan alla stormar vi haft den senaste tiden, så därför har jag inte kunnat skicka informationen till er. Vi har försökt flera gånger men allt har försvunnit när internet slutat att fungera, men nu kommer kvittona på inköpen vi gjort till de som drabbats av stormen Agatha.
De drabbade människorna är mycket tacksamma för alla bidragen med hjälp som svenskarna skickat. De önskar er rikliga välsignelser i era liv och till era familjer. För dem är den givna hjälpen otroligt betydelsefull, för efter stormen lämnades de utan ägodelar och utan försörjning, så bidragen från svenskarna gladde dem mycket.
Jag är tacksam för alla våra svenska vänner med stora hjärtan för den humanitära hjälp som ni gett människorna i San Pedro la Laguna. Må Gud alltid välsigna er i allt ni gör och hos var och en av er.
Vi hade en kamera som vi fotograferade med när vi i styrelsen gav förnödenheterna till människorna. Kameran hade vi lånat och när vi försökte få ut fotografierna blev det ingenting. Jag känner mej mycket besviken, för det hade varit underbart att få visa det känslosamma ögonblicket när allt lämnades över till de drabbade, för er som gjort det hela möjligt.
Kvinnorna i kooperativet skickar alla sina hälsningar till er."
Miriam Navichoc
Från Fair Monkeys sida tackar vi än en gång för all hjälp från er som haft möjlighet att ge den, och som ni ser så har den varit välbehövlig. Hos oss finns också två kopior på de kvitton där kvinnorna i kooperativet köpt in förnödenheterna. Den totala summa uppgår till 3 749 Quetzales. Man har bland annat köpt in majs, bönor, socker, maizena, tandkräm, välling, tvål, påsar och tvättmedel som sedan delats upp och distribuerats bland de familjer i San Pedro la Laguna som drabbats hårdast av stormen Agatha.
Vill du ha en kopia på kvittona? Maila oss på info@fairmonkey.se så skickar vi dem genast.
(Vet inte hur de kan läggas upp här...?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar