fredag 9 mars 2012

Fair Monkey 2.0

Vi återstartar bloggen med en helt ny, uppdaterad profil och en sprillans ny hemsida! De senaste månaderna har flitens lampa lyst på kontoret till långt inpå kvällarna. Och det har gett resultat!
Tidigare i höstas sökte, och fick, vi en konsultcheck från Region Halland till att vidareutveckla vår grafiska profil samt att utveckla en ny hemsida. Genom konsultchecken hade vi möjlighet att satsa på en mer genomarbetad och sammanhållen profil med ny broschyr, logotyp, annonsmaterial, visitkort samt etiketter till våra varor. Samt en riktigt uppdaterad hemsida.
Förhoppningen är att detta ska skapa en fin och unik kontext till mayakvinnornas produkter, som håller samma höga klass som hantverket!
Det är upp till er kära läsare att bestämma om vi lyckats eller inte. Ta en titt inne på hemsidan www.fairmonkey.se och berätta gärna för oss vad ni tycker. Maila oss på info@fairmonkey.se med era åsikter, vi drar en vinnare bland alla konstruktiva åsikter, som får en present hemskickad på posten.
Samtidigt som vi förnyat oss passar vi även på att förändra en del för er som är privatkunder. Förut har ni haft möjlighet att köpa varor direkt på hemsidan genom webshoppen. Nu har vi bytt vår kostym och det är endast möjligt för återförsäljare att beställa i webshoppen. Alla återförsäljarna finns på vår hemsida och vår (och deras) förhoppning är att ni ska finna samma fina sortiment att handla ifrån hos dem, som ni funnit här hos oss.
Det går fortfarande utmärkt att titta på varorna i webshoppen, läsa om kooperativen och deras arbete, spana in nyheter från Guatemala samt bli inspirerad av textilkonsten på hemsidan.
Spana även in midjevävs tekniken och lyssna på intervjuer på vår nya YouTube sida. http://www.youtube.com/fairmonkeyfairtrade
Som sagt, det händer saker. Hoppas ni hänger med!

1 kommentar:

  1. Vad kul att ni äntligen lanserat den nya fina hemsidan. De färgglada bilderna lyfter verkligen fram Mayakvinnornas fina hantverk på att bra sätt. Kul att ni nu har så många återförsäljare. Lycka till!
    Kram Carina H

    SvaraRadera