torsdag 24 juni 2010

I vackra midsommartider


Nu är Sverige som vackrast, från norr till söder är vägkanterna fyllda av lupiner, hundkex, smörblommor och prästkragar och vi njuter av livet i hammock och hängmatta. Fair Monkey passar på att erbjuda fyra olika kuddfodral med 20% rabatt, för extra härligt häng i trädgårdssoffan.
Alla kuddfodralen är vävda för hand på midjeväv av mayakvinnorna i Trama Textiles och är i storleksordningen 40x40 cm och av 100% bomull. Ni finner dem under erbjudande i vår webshopp, tillsammans med fler produkter: http://www.fairmonkey.se/produkter.aspx?cat=Erbjudande

Fler kuddar hittar ni i webshoppen!
Vi vill även passa på att tacka de som valt att stödja projektet som mayakvinnorna i kooperativet Adimat startat för att hjälpa sina medmänniskor som drabbats av stormen Agatha i byn San Pedro la Laguna. TACK och ni är helt enkelt underbara!
Det finns fortfarande möjlighet att sätt in pengar för er som vill.
Genom en överföring till Länsförsäkringar bank på konto: 9022-5403937 stödjer du mayabefolkningen där det behövs som bäst.

En liten förhandsnotis... Under juli månad kommer det att vara möjligt att fynda rejält. Fair Monkey rensar ut massor av udda varor, varuprover och annat till väldigt förmånliga priser. Så för er som ska ut och åka i sommarsverige, kan det vara värt att ta omvägen runt Våxtorp!
Mer information kommer i nästa vecka.


Önskar er alla en fantastiskt fin midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar